Voor en door jong en oud - voldoening

vrijdag, januari 1, 2021

dvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvz
12345678910111213141516171819202122232425262728293031

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

koken

Plantaardige zomer kookles met Ellen

Ontwikkel een goede conditie voor jezelf door gericht voedsel uit het seizoen te kiezen en klaar te maken. Variatie in de keuze van je voedsel, kookstijl en snijtechnieken het hele jaar door, helpt jezelf meer in balans te brengen.
De zomerse bereidingen laten je de uitbundigheid zien van het ‘toppunt’ van de krachtige energie van de plantenwereld. De temperatuur zet je aan om lichte maaltijden klaar te maken waarin smaak, kleur en combinaties van ingrediënten je verleiden.

Kookworkshop: Vegan (paas)brunch

Van 14 februari tot 31 maart loopt de campagne Try Vegan. EVA neemt je met deze campagne graag mee op ontdekkingsreis in de plantaardige keuken.

Brunchen staat gelijk aan lekker en veel eten! En daarvoor is Pasen de ideale gelegenheid. In deze workshop tonen we hoe je een gezellig, uitgebreid en volledig plantaardige brunch kan voorbereiden. We presenteren je een mix van eenvoudige en minder alledaagse recepten, want een brunch mag net dat ietsje meer hebben vinden wij!

Plantaardig lente koken

 

Beste liefhebber van plantaardige voeding,

Na een lange winter kunnen we binnenkort eindelijk zeggen dat de lente in het land is! De natuur ontwaakt uit zijn winterslaap, de dagen worden langer en de temperaturen kruipen langzaam de hoogte in. Tijd dus om terug wat meer tijd op het terras door te brengen en met heerlijke voorjaarsgroenten & kruiden aan de slag te gaan in de keuken.

Feestelijk Veggie met Eva Kortrjik

Ze zijn weer in zicht, de eindejaarsfeesten! Dan kruipen we weer gezellig dicht bij elkaar aan tafel. Of je gasten het nu gewoon zijn om veggie, vegan of vlees te eten, niemand blijft op zijn honger zitten. In deze kookworkshop leer je de kneepjes van het vak en blaas je je gasten gegarandeerd omver met je kookkunsten.

EVA-leden: 20 euro
Niet-leden: 30 euro

Plantaardig Winter Koken in de Stuyverij

Het wisselen van de seizoenen brengt steeds een andere energie voort die je fysiek en mentaal sterk beïnvloedt. Een goede conditie kun je voor jezelf ontwikkelen door gericht voedsel uit het seizoen te kiezen en klaar te maken.
In deze demonstratiekookles willen we jullie heel specifiek informeren rond winterse voedingsstijlen en -middelen die jou door de winter heen helpen en jou fysiek ondersteunen. 
Onze gerechten zijn volledig plantaardig. We starten de avond met een lekkere winterse soep en we eindigen de demo-kookles door samen de klaargemaakte maaltijd te nuttigen.

Pagina's

Subscribe to RSS - koken