Voor en door jong en oud - voldoening

maandag, mei 1, 2023

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Beste Bestuyvers
We mogen elkaar misschien minder vastpakken, maar we laten elkaar niet los… Deze uitspraak blijft nazinderen na de officiële communicatie vanuit het beleid. Net daarom willen we vanuit de stuyfplekken op een verantwoorde manier deze situatie inschatten. We willen met onze Framily verder werken vanuit de kansen die er liggen en vooral niet verkrampen in wat niet meer kan. Pand 46, De Klisse en De Stuyverij slaan daarom de handen in elkaar om vanaf vrijdag met de online stuyfplek een versnelling hoger te schakelen.
Concreet:
Connectorstafel van morgenavond in Kortrijk gaat door! We vragen wel aan iedereen om te laten weten of je komt of niet. Op die manier kunnen we alles veilig laten verlopen.
Online aanbod:
Cowerken online kan voortaan elke vrijdagvoormiddag tussen 10u en 12u en elke vrijdagnamiddag tussen 14u en 16u. Tijdens deze tijdsblokken kan je andere bestuyvers ontmoeten om ideeën te delen, versterking te vinden bij elkaar en zelfs in break out rooms verder te werken aan initiatieven of projecten.
Messenger groep: Open huys online - framily blijven we gebruiken om tussendoor met elkaar in verbinding te staan. Hier kan je ook terecht met al je vragen, opmerkingen, suggesties…
Open Huys Online opent voortaan wekelijks de deuren van 20u tot 23u met de mogelijkheid om elkaar online te ontmoeten in een informele sfeer. Bestuyvers die op dit moment graag experimenteren kunnen zoals steeds stuyfsessies inplannen.
Heb jij een idee voor een Online stuyfsessie? We helpen je graag verder met het vormgeven, inplannen en uitvoeren. Wat vandaag al gepland staat proberen we met jullie in een online versie te vertalen. Onze stuyfplekhouders nemen spoedig contact met jullie op! Hou zeker ook alle kalenders in de gaten voor meer details.
Comfortabel experimenteren… kan door gebruik te maken van onze studio toolbox met handsfree microfoon, green screen en andere leuke snufjes. Vraag ernaar bij het inplannen van jouw sessie.
Online connectorstafels gaan vanaf nu wekelijks door op volgende momenten: De 1ste maandag, 2de en 3de dinsdag van 20u tot 21u30. De 4de dinsdag van de maand van 14u tot 15u30. We werken met inschrijvingen via [email protected]
Het is aan ons allemaal om de verspreiding van COVID-19 te vertragen. Iedereen moet in deze periode grote groepen mensen vermijden. Maar dat betekent niet dat we elkaar niet meer kunnen ontmoeten… Offline blijven we de mogelijkheid bieden om individuele gesprekken, kennismakingsgesprekken of vergadermomenten in beperkte groep te kunnen laten doorgaan.
Heb je hier nood aan of wil je een mogelijkheid aftoetsen? Neem rechtstreeks contact met één van de stuyfplekhouders. We spreken graag verder af met jullie om dit in de meest veilige condities mogelijk te maken.

Send a friend