Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, maart 1, 2023

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdv
12345678910111213141516171819202122232425262728
NETWERKEN
28.03
293031

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Drankaanbod verhuur stuyf-ruimte

Rode wijnen

Tarief per fles. We kiezen steeds voor 100% natuurlijke wijnen van biologische origine.

La multa - macabeo - DO Calatayud - 2012, Spanje, rood
€ 11
Deze wijn is afkomstig uit Noord-Spanje, regio Aragon. De wijn word gevinifieerd door de Ierse Winemaster Noreel Robertson.

Witte wijnen

La Multa – Macabeo – DO Calatayud - 2012, Spanje, wit
€ 13
De wijn is afkomstig uit Noord-Spanje, regio Aragon en behoort tot de DO Calatayud. De wijn word gevinifieerd door de Ierse Winemaster Norrel Robertson. Fruitige en aromatische wijn met toetsen van frisse bloemen en een lage aciditeit. Ideale aperitiefwijn maar ook bij eenvoudige visgerechten en zeevruchten.

Rosé wijnen

Rose Paradiso

€ 11

Cava en schuimwijnen

Cava La Escapada

€ 16

Frisdranken

Tarief per fles.

Water rood/blauw Chaudfontaine

€ 3

Appelsap 1l Biofresh

€ 4

Fruitsap 1l Biofresh 

€ 5

Bitter lemon - 33cl Biofresh

€ 2,5

 

Bieren

Rebel Local - 33 cl

€ 3

Rebel Local is een goudblond bier van hoge gisting met hergisting op de fles. Het is een karaktervol bier gebrouwen met bleke pilsmout. Het licht bittere karakter dankt de Rebel Local aan het gebruik van Hallertau hop in de kookketel. Het bier heeft een ietwat zoete en bloemige afdronk en geur door de toevoeging van een subtiele aroma-hop tijdens de lagering, het zogenaamde dry-hoppen.

Dit bier kan in zekere zin onder de bierstijl Indian Pale Ale worden gecatalogeerd wegens zijn hoppig karakter. Toch verschilt ons bier van de hedendaagse Amerikaanse IPA’s door zijn meer subtiele bitterheid en lichtere kleur. Noem het een “IPA Verzet-style”. 

Goeiendag - 33cl

€ 3

Goedendag behoort tot het type van de zwaar blonde bieren. Het is een bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Het lichtblonde bier vormt een mooie stevige schuimkraag tijdens het uitschenken. In het aroma is fruitigheid waarneembaar die aan rijpe banaan doet denken samen met een florale hoppigheid. In smaak is de fruitigheid en hoppigheid ook terug te vinden. Deze wordt mooi ondersteund door een zachte, edele bitterheid. Het alcoholpercentage van 8% vol. onderstreept verder het krachtig karakter van de Goedendag.

Super Noah - 33 cl

€ 2,5

NoAH staat voor No American Hops. Super NoAH is hét bewijs dat je geen Amerikaanse hopsoorten hoeft te gebruiken om een mooie hopgeur te bekomen. Het gebruik van de beste Europese aromahopsoorten geeft aan dit bier zijn bloemige en fruitige neus die aan Amerikaanse bieren doet denken. Een stevige nabitterheid verleidt u onmiddelijk tot een tweede slok. Het lage alcoholpercentage en de frisheid die dit biertje kemerken maken er een uitstekend doordrinkbiertje van, zonder te moeten inboeten aan karakter en volheid.

Guldenspoor - 33 cl

€ 2,5

Rookop - 25 cl

€ 3

Donker roodbruin bier, vrij helder met lichte sluier, fijn lichtbruin schuim. Fruitige gist- en hoparoma's in de neus, ook wat gebrande toetsen. Verrassend fris & droog, hoppig met toch vrij romig mondgevoel, zacht gebrande en zelfs wat rokerige tonen, beetje chocolade, lichte fruitigheid met klein beetje kandij in afdronk, perfect voor vele foodpairings.

Camille - 25 cl 

€ 1,5