Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, april 1, 2020

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwd
123
sociaal
03.04
456
Ondernemen
06.04
78910
sociaal
10.04
11121314151617
sociaal
17.04
18192021222324
sociaal
24.04
252627282930

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Workshop Zuurdesembrood Bakken

Datum activiteit: 
za 04/04/2020
za 23/05/2020
za 16/05/2020
za 14/03/2020
Uur: 
9u30 - 17u
Thema: 
koken
Leeftijd: 
volwassenen
Aantal deelnemers: 
8
Locatie: 
Roeland Saverystraat 26
8500  Kortrijk
België

Zuurdesembrood is een oude broodsoort die razendsnel aan populariteit wint. Het is smaakvoller en gezonder dan gewoon brood. Het verteert makkelijker en houdt zo je bloedsuikerspiegel op peil. Maar vooral: desembrood bakken is spannend, zeer gevarieerd en niet zo moeilijk als je denkt.

In deze workshop deelt Michel Gonzaga haar ervaringen met het bakken van zuurdesembrood. Het doel na deze dag is dat je met goesting en vertrouwen zelf aan de slag kan.

Je leert de ingrediënten kennen, welke bloem je best gebruikt en hoe je een desem cultiveert. Daarna maak en vorm je de deeg en doorlopen we alle fasen van het bakken. Je bakt je eigen zuurdesembrood en bent klaar om het thuis opnieuw te doen.

Workshop inclusief:
- Welkom met koffie of thee, desembrood en confituren
- Lichte lunch op de middag
- Alle recepten en antwoorden op je vragen
- Twee broden
- Een desem starter en
- Een rijs mandje om thuis aan de slag te gaan

Start 9u30 – Stop 17u00

Info/Inschrijven via e-mail: [email protected] of PM, Plaatsen zijn beperkt tot 8 personen per workshop.

Welkom in onze keuken. Daar kan u eten klaarmaken of het voorbereidend werk doen voor een maaltijd thuis.

Tot dan!

Send a friend