Voor en door jong en oud - voldoening

woensdag, september 1, 2021

wdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwd
123456789101112131415161718192021222324252627282930
NETWERKEN
30.09

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Open Huys online 20.00u

Datum activiteit: 
vr 04/12/2020
Uur: 
20.00 u
Thema: 
sociaal
Leeftijd: 
alle
Aantal deelnemers: 
we houden ons samen aan de geldende corona maatregelen
Locatie: 
online
0000  STUYFNET
België
Bestuyver: Lien Dedeurwaerder

 

Een online stuyfplek is als een virtuele leefruimte. Een kanaal voor iedereen waar delen en inspireren centraal staan. Wanneer het online open huis start kan iedereen inloggen ter verkenning/orientering. Je kan gewoon rondsnuffelen in de groep. Indien je zin hebt als bezoeker, ontmoet je er dus zelf een diversiteit aan mensen en ideetjes. Misschien heb je wel zin om mee te doen in een online stuyfsessie of om er zelf ééntje te organiseren.

Een online stuyfsessie is een moment waar we van elkaar kunnen leren, samen dingen doen, bedenken of bespreken. Werkelijk iedereen kan iets op de kalender zetten. Heb je zin om een verhaal te vertellen of kan je dat goed wil je dat eens voor een publiek doen? Het telewerken gaat je goed af en je hebt veel leuke tips om te delen, laten we dat doen. Een online stuyfsessie is dus laagdrempelig iets samen doen, eender wat, zonder verplichtingen, tijdens een online open huis moment. Heb je een idee voor de komende week? Geef het dan mee als je inschrijft.

Na een succesvolle 1e editie hadden de Stuyverij en Kombined samen beslist om elk emaand (op de 1 e vrijdag van de maand) een "Speelse Spaghetti" te organiseren in het Open Huys.

De huidige situatie en de nieuwe coronamaatregelen beslisten hier helaas anders over. Bijgevolg zetten we deze verbindende, bestuyvende speelse avonden voorlopig online verder.

 

 

 

Welkom in onze keuken. Daar kan u eten klaarmaken of het voorbereidend werk doen voor een maaltijd thuis.

Tot dan!

Over de bestuyver

Lien Dedeurwaerder

Lien ontdekte De Stuyverij via het online aanbod. Samen experimenteerden we hoe we op een aangename en laagdrempelige manier mensen ook online konden verbinden. Ondertussen is Lien actief betrokken en organiseert ze maandelijks tijdens een open huys een speelse avond. Want gezelschapsspelen zijn een echte passie voor haar.

Tijdens een starterslabotraject gaf Lien vorm aan haar bedrijf Kombined. De missie van Kombined is mensen verbinden met elkaar & met zichzelf (hun hart, hun gevoel) door middel van speelsheid & creativiteit * singles-activiteiten * teambuildings * netwerkmomenten * workshops 'persoonlijke ontwikkeling' * gezinsworkshops

 

 

Send a friend