Voor en door jong en oud - voldoening

maandag, maart 1, 2021

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Online Open Huys

Datum activiteit: 
vr 22/01/2021
Uur: 
20.00 -23.00 u
Thema: 
welbevinden
Leeftijd: 
4 tot 99
Locatie: 
online
0000  STUYFNET
België
Bestuyver: Dennie Declercq
Een (t)huis voor iedereen waar de huiselijke sfeer centraal staat. Je kan er vrij binnenwandelen en gewoon genieten van de unieke sfeer. Maar je kan er ook een diversiteit aan mensen en ideeën ontmoeten.
Onze stuyfkoks zijn er online niet bij - maar zet zelf een drankje of hapje klaar en deel jouw receptjes met de anderen.
Wil je liever iets ondernemen of uitproberen? Dat kan! We experimenteren samen in stuyfsessies rond heel verschillende thema's.
Meer weten over het programma? Check Stuyfnet op facebook of de events die we minstens een week vooraf uitsturen.
 
Check zeker ook stuyfnet om mee te volgen wat er leeft in de community!
Deelnemen kan vanaf 20.00 via de volgende zoomlink:

Welkom in onze keuken. Daar kan u eten klaarmaken of het voorbereidend werk doen voor een maaltijd thuis.

Tot dan!

Over de bestuyver

Dennie Declercq

Ik ben Dennie Declercq, oprichter en voorzitter van DDSoft vzw. DDSoft is een vzw die apps maakt en vormingen geeft voor mensen met een beperking.

Ik startte mijn verhaal in de Software wereld in Ithaka, een coaching centrum voor mensen met een beperking in Oostende. Ik startte daar als vrijwilliger en ben daar nog steeds vrijwilliger. Naast Ithaka ben ik vrijwilliger in mijn eigen vzw DDSoft. Ik heb ervaring in software voor personen met autisme, verstandelijke beperking, … Ik werk op de Microsoft stack, van Azure tot Xamarin, BOTs, DevOps. Ik hou echt van wat ik doe!

Binnen De Stuyverij ben ik gestart met een groeitraject. Het laat me toe verder te experimenteren, te oefenen met klanten, mezelf kwetsbaar op te stellen en tegelijk zekerder te worden over de keuzes die ik maak. Voor mezelf en voor mijn vzw.

Verder spreek ik graag en vaak op conferenties over mijn grote passie "Digitalisering van de zorg", meer specifiek zorg voor mensen met een beperking. Wij helpen organisaties met hun digitalisering in functie van de kwaliteit van leven van hun cliënten. Waarom? We streven naar een inclusieve maatschappij waaraan iedereen kan deelnemen. We willen bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking -want dat draagt ook bij aan hoe ik levenskwaliteit ervaar!

 

Send a friend