Voor en door jong en oud - voldoening

maandag, juli 1, 2019

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Hacketon Parc de Triomphe

Datum activiteit: 
do 04/10/2018
Uur: 
18u30
Thema: 
creatief
Leeftijd: 
volwassenen
Locatie: 
Roeland Saverystraat 26
8500  Kortrijk
België

Samen maken we een Parc in hartje Kortrijk waar geven centraal staat!

Tijdens Winter in Kortrijk palmen we het vandaleplein te Kortrijk in met onze Arc. Van 17 tot 24 december kan je weer het geluk ervaren om te delen en ook ditmaal zal het plein worden ingekleed. Denk feeëriek, groen, oase van rust, warmte,... alles kan!

8 dagen lang is het Parc de plek waar muziek, kunst, voeding, ontmoeting en verbinding centraal staan. We geven iedereen de kans de Arc en ‘Parc’ in te vullen, aan te kleden en vorm te geven.

Organisaties, scholen, ondernemers, maar ook individuele Kortrijkzanen kunnen meewerken aan deze bijzondere vorm van kerstmarkt. Je kan met jullie ideeën, projecten en organisaties mee invulling geven aan het concept, de planning en de uitvoering. We willen de impact van de Arc de Triomphe ook dit jaar verviervoudigen! Geluk delen is immers het beste bindmiddel in onze samenleving.

Meewerk Avond

Wil je iets doen of meehelpen aan dit gezamenlijk project? Schrijf je online vóór 29 september in voor de meewerkavond via mail naar [email protected]

Welkom op woensdag 4 oktober om 18u30 in de St-Anna Zaal, Kortrijk. We voorzien een broodje en een drankje en vooral een hele goeie sfeer.

Wegwijs

Heb je nog meer vragen? Kan je er niet bij zijn op 4 oktober? Contacteer Eline via [email protected]. Ze maakt je wegwijs en zoekt graag met je of het iets voor jou zal zijn.

We kijken ernaar uit om samen te werken!

De Stuyverij, Stad Kortrijk, Howest, Femma, OCMW Kortrijk

 

Welkom in onze keuken. Daar kan u eten klaarmaken of het voorbereidend werk doen voor een maaltijd thuis.

Tot dan!

Send a friend