Voor en door jong en oud - voldoening

donderdag, november 1, 2018

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Eindpresentatie Bachelor Quatre Car

Datum activiteit: 
wo 13/06/2018
Uur: 
17u
Thema: 
Ondernemen
Leeftijd: 
volwassenen
Locatie: 
Roeland Saverystraat 26
8500  Kortrijk
België

De studenten van de Vives nodigen jullie graag uit op hun presentatie van de bachelor proef rond Quatre Car. Aan de hand van deze eindpresentatie willen ze jullie hun eindproduct voorstellen in de hoop jullie te inspireren. Concreet zijn ze verdr aan de slag gegaan met onze sociale foodtruck met 4X impact die ontstond in onze stuyfplek. Met de Quatre Car (Sociale foodtruck) kunnen buurtbewoners aan de slag om meer verbinding te creëren in hun wijk. 

De Studenten vertellen alles over hun doelstellingen en wat ze hebben gedaan om die te bereiken. Met trots stellen ze dan ook hun draaiboek (T)OP-stappen voor, hopend dat mensen er in de toekomst gebruik van kunnen maken en dankzij hun ervaringen kunnen bijwerken/verbeteren.  

Wij vanuit De Stuyverij zijn dan ook heel blij jullie te mogen uitnodigen op 13 jun 2018 om 17u in ons stuyfhuis. De periode met deze studenten was ook voor ons een zeer leerrijke ervaring en de ondernemersziel die we bij hen zagen loskomen heeft ons allemaal met verwondering doen toe kijken. 

Alvast tot dan!

Welkom in onze keuken. Daar kan u eten klaarmaken of het voorbereidend werk doen voor een maaltijd thuis.

Tot dan!

Send a friend