Voor en door jong en oud - voldoening

maandag, mei 1, 2023

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Groei met ons mee

De wereld verandert snel. Veel mensen hebben het gevoel niet meer 'mee' te zijn. De Stuyverij wil daar samen met jou een positief antwoord op bieden. We willen mensen opnieuw heel concreet grip geven op de uitdagingen in de onmiddellijke omgeving door in dialoog te gaan met betrokken burgers. Maar vooral door samenwerking aan te gaan en dingen te doen! We geloven dat projecten die uit de mensen zelf ontstaan meer draagvlak hebben. De stuyfplekmethode zorgt heel snel voor verbinding. Daardoor ontstaan concrete initiatieven uit de mensen zelf. Door vooral 'te doen' ontstaat het elkaar bestuiven - en net dat vormt de essentie van sociaal ondernemen. 

VOOR WIE?

De Stuyverij is er voor alle jongeren en volwassenen die in hun vrije tijd maatschappelijk betrokken willen zijn en goesting hebben om te innoveren voor zichzelf en/of voor de samenleving. Samen 'stuyven' is een zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling en zingeving. 

Ben jij met iets bezig die je wil delen met jong en oud, heb je zin om stuyfsessies te geven in de Stuyverij? Enkelen van hen zijn ook vrijwilligers, mensen die iets heel goed kunnen of heel veel weten over een bepaald onderwerp.  Heb je ook zin om samen te groeien? Om bestuyver te worden, laat het ons zeker weten!

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.