Voor en door jong en oud - voldoening

zondag, april 1, 2018

zmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzmdwdvzzm
123456789101112131415161718192021222324252627282930
Ondernemen
30.04
Ondernemen
30.04

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Arc De Triomphe, geef iemand een geschenk die je niet kent

Krijgen is fijn, maar geven is nog veel geweldiger!
Niet iedereen kan echter zo hevig geven als hij zelf zou willen en daar wensen wij iets aan te doen. Tijdens de eindejaarsperiode bouwen De Stuyverij, Stal13, De Kringloopwinkel en Theoria samen een triomfboog van geefkastjes op de Grote Markt in Kortrijk zodat iedereen de kans krijgt te om iets schenken. 

Maar geven kan ook zoveel meer zijn dan materiële zaken afgeven, het is ook geven om elkaar en om anderen. Verschillende organisaties ondernemen hiervoor actie in en rond de Arc de Triomphe .

Volg de activiteiten op de blog: kortrijkarcdetriomphe.wordpress.com en op Facebook en kom alles te weten.
Deel mee en beleef de zegen van het geven.

Bekijk het Karrewiet fragment: https://www.ketnet.be/kijken/karrewiet/24-december-2015

 

Met dank aan:
Studio Ruben, Plakwerk, Sijs verven, Vandecasteele houtimport, Kortrijk spreekt en doet mee, ocmw Kortrijk, Think Urban, Brooklyn, Drukta, Vorming Plus, Vives Hogeschool, Stay Human - Steunnetwerk voor Syrische Volk met medewerking van O-K klas van Zonnewijzer, van ABC-Cirkel/Centrum Overleie, De Bestuyvers: Jamz Jamzon, De bekokstovers, Heleen van 't Veld, Gaëlle Ghesquere, Evelien Vergote, Evelien Demeulenaere, Joke Bernaers, Sebastien Demeulaere, Jana Pissens en de jongeren van vzw Habbekrats

 

 

Wie komt in aanmerking

Voor iedereen die het geluk wil ervaren van "geven"

Het enige wat verdubbelt als je het deelt is geluk!

Hoe gaan we tewerk

In onze 3-dimensionale versie van een geefplein op de Grote Markt van Kortrijk kun je tijdens de openingsuren van de Kerstmarkt ingepakte cadeautjes achterlaten die vervolgens worden doorgegeven aan anderen.
Koop of maak een geschenkje*, zet er op of het voor man, vrouw, jongen of meisje geschikt is en verras een anonieme ander. (geen drank of voeding die kan bederven)

Send a friend