Voor en door jong en oud - voldoening

zondag, juli 1, 2018

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Plantaardig lente koken

Datum activiteit: 
ma 26/03/2018
Uur: 
18u30 - 21u30
Thema: 
koken
Leeftijd: 
volwassenen
Locatie: 
Roeland Saverystraat 26
8500  Kortrijk
België
Prijs: 
30.00

 

Beste liefhebber van plantaardige voeding,

Na een lange winter kunnen we binnenkort eindelijk zeggen dat de lente in het land is! De natuur ontwaakt uit zijn winterslaap, de dagen worden langer en de temperaturen kruipen langzaam de hoogte in. Tijd dus om terug wat meer tijd op het terras door te brengen en met heerlijke voorjaarsgroenten & kruiden aan de slag te gaan in de keuken.

Wij maken voor jullie een heerlijke plantaardige maaltijd, goed gebalanceerde en volledig in tune met het lente seizoen. Daarnaast krijgen jullie een pak achtergrondinformatie over de producten en wat deze doen met je lichaam, evenals gouden keukentips!

We starten de avond met een lekkere reinigende lente soep en we eindigen de demo-kookles door samen de klaargemaakte maaltijd te verorberen.

Wij voorzien elk seizoen een demonstratie kookles, daar variatie in de keuze van je voedsel, kookstijl en snijtechnieken het hele jaar door, je helpen meer in balans te komen en mee te gaan met de verandering van de seizoenen.  

  • Plantaardig zomer koken – maandag 4 juni 2018
  • Plantaardig nazomer koken – maandag 10 september 2018
  • Plantaardig herfst koken – maandag 5 november 2018

 

Inschrijven: Enkel via mail ([email protected]) en de inschrijving is pas bevestigd na betaling van het bedrag op rekeningnummer BE84 7506 1475 6759.

Send a friend