Voor en door jong en oud - voldoening

zondag, juli 1, 2018

Schrijf je in op de nieuwsbrief:

De Stuyverij
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Laat hier je e-mailadres na.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
 

Co-werklab: avondsessie

Datum activiteit: 
ma 25/06/2018
Uur: 
18u30 - 21u30
Thema: 
Ondernemen
Leeftijd: 
volwassenen
Locatie: 
Roeland Saverystraat 26
8500  Kortrijk
België

Wil je een nieuwe draai geven aan je leven? Ben je op zoek naar meer zingeving? Of heb je een zinvol project dat versterking kan gebruiken? Je bent heel erg welkom! In ons Stuyfhuis verbinden we mensen en projecten om elkaar te inspireren en versterken. 

Werk je aan een zinvol project?

- We hebben heel wat resources die zonder financieel risico gebruikt kunnen worden: ruimte, een foodtruck, materialen, …

- Een netwerk om promo te maken voor je activiteiten en om je te verbinden met potentiële partners

- Inspiratie en coaching in het co-werklab

Wil je je leven meer zin geven?

- Als vrijwilliger kan je meewerken aan verschillende projecten om je talenten en interesses te (her)ontdekken

- Het contact met anderen geeft je een nieuwe kijk op hoe het anders kan

- Inspiratie en coaching in het co-werklab

Het co-werklab is een plek waar je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen of een project te laten groeien. Heb je zelf een project of idee waar je aan wil werken of ben je nieuwsgierig naar projecten van anderen? Wil je meewerken aan projecten van anderen of ben je op zoek naar wat je zelf graag wil? In elk van die gevallen ben je welkom!

Elke maandag zet De Stuyverij zijn deuren open voor iedereen. Je kan er heel wat mensen ontmoeten en van elkaar leren. Het co-werklab start met een connectorsmeeting, waarin iedereen kort aangeeft wat hij of zij die week wil bereiken. Elke keer opnieuw komen dan verrassende en waardevolle tips van de andere deelnemers naar boven.

‘Serendipity’

Het geluk om door puur toeval heerlijke ontdekkingen te doen.

Regelmatig wordt een sessie georganiseerd om in te spelen op de noden van de groep:

Inspiratiesessies: we maken tijd vrij om van elkaar te leren rond een bepaald thema of een specifieke vraag. Het is een open, vrijblijvend gesprek met iedereen die geïnteresseerd is. We inspireren elkaar en delen onze kennis en ervaringen.

Workshop: een trainer leert je op een interactieve manier iets bij over een topic zoals bv. feedback geven of werken met Facebookadvertenties.

Het Dessert: een moment waarop je feedback kan vragen aan de groep. Jij zorgt voor een dessert in ruil voor feedback van de groep over een topic (aan te vragen tijdens de connectorsmeeting).

Volg het co-werklab op de Facebookpagina van De Stuyverij of bekijk de Stuyfkalender hier op de website voor de exacte data en het programma. Wil je meer informatie? Spring gerust eens binnen in De Stuyverij tijdens het co-werklab. Als je voor de eerste keer komt, dan leiden we je graag in! Geef een seintje via [email protected].  

Send a friend